Beste Donateur,

We willen u graag persoonlijk benaderen om onze oprechte dankbaarheid uit te spreken voor uw intentie om een donatie te doen aan Stichting Regio Ondersteunt. Hoewel we begrijpen dat uw donatie niet succesvol is verwerkt, waardoor u niet in staat was om bij te dragen aan ons belangrijke werk, willen we u laten weten dat uw steun en inzet zeer gewaardeerd worden.

We begrijpen dat technische problemen of andere onvoorziene omstandigheden soms kunnen optreden en onze processen kunnen verstoren. We willen benadrukken dat uw bereidheid om te doneren een daad van vrijgevigheid en medeleven was, en dat wordt op zichzelf al zeer gewaardeerd. Hoewel uw donatie dit keer niet is doorgegaan, moedigen we u aan om op de hoogte te blijven van ons werk en de mogelijkheid om in de toekomst bij te dragen.

Stichting Regio Ondersteunt blijft vastbesloten om mensen te helpen, gemeenschappen te ondersteunen en een positieve impact te hebben op diverse aspecten van het leven. We zouden het op prijs stellen als u in de toekomst overweegt om ons opnieuw te steunen en samen met ons te werken aan het creƫren van een betere toekomst voor degenen die het het hardst nodig hebben.

Nogmaals, bedankt voor uw inzet en uw verlangen om een verschil te maken. We hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om uw steun te verwelkomen en samen te werken aan onze missie.

Mocht u vragen hebben, bel dan met 0337983328

Of mail naar info@regioondersteunt.nl

Met vriendelijke groet,

[Naam]
[Stichting Regio Ondersteunt]

0337983328
Info@regioondersteunt.nl

ValutaBedrag